eveliina.

- endurance and perseverance combined to win in the end

Oktober 31, 2009

Kategori: Allmänt

Idag har vi enligt den årliga traditionen ätit middag hos Mitha (Fredriks mamma) med övriga familjen. Lika mysigt som vanligt, men dagen till ära så var det dubbla efterrätter. Bättre än så blir det inte!

Som många vet så kunde jag inte uttala rullande R förens i ettan på gymnasiet, jag änvända mig av dessa typisk småländska R i halsen. Efter lite träning och ett halvår i Göteborg så slutade detta. Men jag har fortfarande ett stort problem, Jag kan inte säga Fredrik. Ska jag försöka blir det oftast Fredick eller låter bara konstigt.
Därför har mina kära pojkvän en hel drös med smeknamn. Kan tyckas vara lite löjligt att alltid kalla honom baby, gubben eller älskling. Men i vårt förhållande är det enda utvägen. Å andra sidan tycker jag att det är mysigt. Numera använda bara Evelina och Fredrik bland folk eller om vi är lite smått arga. Då heter jag Alica Evelina.

Idag fick jag sovmorgon, Stanley hade Fredrik att retas med och allt var tillbaka som vanligt. Det vanliga som jag älskar. Stanley spydde dock på mattan, mindre kul.

Vår lilla (läs stora) bäbis. Som blir cirka 90cm när han sträcker på sig!

//Eveliina.

Oktober 29, 2009

Kategori: Allmänt

Jag anser mig vara en stark och självständig ung kvinna. Jag räds inte mycket här i livet (tror jag). Men en sak är riktigt jobbigt för mig, att sova själv. Eller själv, utan min pojkvän. Varje gång han åker iväg och jobbar stannar jag uppe alldeles för sent. Vi går alltid och lägger oss tillsammans, det är en rutin jag uppskattar väldigt mycket. Men jag avskyr verkligen att sova själv.
Iofs så har jag Stanley, han är våran 2år och 7kilos katt (trots att han får den dyrast maten, och inget annat). Varje gång Fredrik är borta intar Stanley hans plats på kudden jämte mig, det är mysigt, men jag föredrar Fredriks mindre håriga famn att somna i. Så nu har jag erkänt, jag är en tönt.




Denna natt då jag absolut inte kunde sova tittade jag på True Blood. Jag har alltid varit svag för Vampyrfilmer, det är hela vår syskonskara. Jag älskar Twilight böckerna, dock bara på Engelska. De svenska översättningarna blir förlöjligade på något vis. Läs dem på engelska om ni kan! Filmen var en av de första filmerna jag sett som kan leva upp till boken, bara det är otroligt bra gjort.


Amanda tycker att Julmust smakar avslagen öl, jag tror hon har fel på mer än färgseendet :)
Precis festat med Panpizza och Chokladbollar och en urusel Film.

Godnatt!

Oktober 28, 2009

Kategori: Allmänt

Då är jag här igen, kan detta vara min tredje blogg? Som att jag varje gång försöker börja på ett nytt kapitel, eller snarare en ny bok, denna förra avslutades för några år sedan. 
Då sex av mina närmsta vänner (i princip alla mina vänner) flyttat från stan, vill jag ändå ge dom möjligheten att följa med mig. Som de flesta vet är jag ingen stor användare av mobil, msn, facebook etc.

Men mest är det nog för min egen skull, för att jag ska kunna titta tillbaka om fem år, och skratta åt minnerna. Det är dock lite hemligt för min sambo, han tycker blogga är löjligt. Klart jag står för vad jag gör, men onödigt att ge honom massa att reta mig för. :)

I detta första inlägg tänkte jag publicera en gammal och bortglömd bild. Den är tagen på mig och Amanda, sommaren -05. Oj, vad tiden går. Vi skulle till en fest i Barnarp hos Johan Kluft, om jag inte minns fel. Vi brukade få fråga om vi var systrar (Vi är små och blonda), det fick vi i helgen igen efter ett par år av Amanda som brunett.



Nu ska jag kika på TrueBlood, i min stora tomma säng. Min käresta är i Paris (och jobbar).

//Eveliina