eveliina.

- endurance and perseverance combined to win in the end

November 2, 2009

Kategori: Allmänt

Okej, jag erkänner. Jag sitter här i ensamheten med tända ljus och tittar på Trueblood. Fast det är inte helt mitt fel, jag mår krassligt och jag är ensam (förutom katta min). Fredrik är och arbetar i Norge, inte så långt bort men känns lika mycket för det. Så ni kan inte beskylla mig för min slöhet!

Fast jag har inte slösat bort hela kvällen, ett besök till Elgiganten med Mitha blev det. Saknar det så! Alla härliga människor till kollegor, och att faktiskt träffa kunderna man pratar med. Fast det är många fördelar med mitt nya jobb med. Känner mig lyckligt lottad över att ha ett heltidsjobb i dessa tider. Men man ska alltid sträva efter mer oavsett, det är så man lyckas och kommer framåt.

Tänk at det var ett halvårsen jag tog studenten, många kan tycka att det känns som om det vore nyligen. Men ibland tror jag nog att jag är äldre än vad jag är. Jag vill vara det iaf. Inte det att jag vill vara äldre pga av något speciellt skäl, det bara känns som att jag är det. Fast låt er inte luras, bajs är fortfarande kul!




Nu ska jag minsann göra lite nytta i hemmet så att jag inte växer fast i stolen!

//Eveliina.